17 de març 2011

Una dècada de cartells

Navegant per la xarxa un dia em vaig trobar amb un bloc (Fünf Gemüse) que presentava uns cartells de cinema molt especials. Eren uns cartells que havia realitzat l'il·lustrador Agu Méndez per a la revista "Zoom Málaga", per exemplificar les pel·lícules que per a ell havien sigut més representatives de la passada dècada.

Veureu que es tracten de cartells originals, simpàtics, divertits, i amb l'essència principal dels personatges i dels seus caràcters. 
He realitzat una selecció entre els 21 cartells que he trobat d'aquest il·lustrador. Podeu consultar la resta d'il·lustracions aquí.

Us adjunto cada cartell realitzat per aquest il·lustrador, al costat del cartell original del film al qual fa referència. Que ho gaudiu!


Amelie



Millenium
 





Million Dollar Baby





Piratas del Caribe






Gran torino





Juno


Quin us ha agradat més? Heu mirat els altres cartells? 

I A LA PROPERA ENTRADA... aprofitant que serà divendres, noves rutes de cinema!

5 comentaris:

Jordicine ha dit...

Em quedo amb el de 'Gran Torino', però tots estan francament bé. A l'avi Clint se'l veu en plena forma. ;) Un petó i fins aviat, MÒNICA.

Marc ha dit...

Especialment bo el Clint, i també m'agraden força l'Amélie i la Hillary Swank. D'aquestes pelis em falta veure Gran Torino i Millenium. Ah, i boníssima la frase d'en Jack Sparrow!

Martí ha dit...

Molt bons! M'agraden molt els pòsters de pel·lícules en estil conceptual. He vist la resta i m'han agradat especialment el de Anton Chigurh de "No es país para viejos" i La Novia de "Kill Bill".

D'aquests em quedo amb el de Walt Kowalski!

Mònica ha dit...

jordicine, realment l'Avi Clint està molt ben retratat en aquest cartell! Sens dubte, és dels millors! ;)

Marc, tens tota la raó! Boníssima la frase d'en Jack Sparrow! :D

Martí, com tu dius, és molt interessant veure altres cartells que citen films molt coneguts per tothom, en estils ben diferents!


Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! :)

Bargalloneta ha dit...

jajajajaja què bons!

Publica un comentari a l'entrada