6 d’abr. 2011

Creem una llista de cartells d'animació?

En posts anteriors, vam podem veure alguns dels millors cartells de la història del cinema, segons la llista que havia creat TC Candler. Podeu tornar a mirar-vos el post aquí. 

Arrel d'aquell post, un seguidor del bloc em va proposar personalment un petit repte. Per què no fas una classificació dels millors cartells? I millor encara, per què no els fas de cartells d'animació?

La idea em va agradar, i per això us faig la següent proposta:

Què us sembla si creem la nostra llista dels millors cartells d'animació?

Podria ser interessant crear la nostra pròpia llista, i més encara, quan el cinema d'animació i els cartells d'aquest gènere a vegades passen desapercebuts per alguns públics i/o crítica. 

Durant els propers dies aniré llegint els vostres comentaris, i si la idea us agrada, cada divendres proposaria "candidats" per a la llista, que plantejaríeu vosaltres o jo mateixa, i cadascú podrà anar votant fins que decidim el rànquing dels millors cartells de cinema d'animació.

Espero les vostres aportacions, suggeriments i comentaris! 


I A LA PROPERA ENTRADA... veurem si la proposta de la llista dels millors cartells de cinema pot ser una realitat.

5 comentaris:

Sandra Mantas ha dit...

Com fa poc que conec el teu blog, no havia vist la llista de millors cartells i m'ha semblat molt curiosa. Em sembla una idea molt divertida escollir els millors cartells d'animació. Probablement començaria votant per alguns japonesos, però esperaré les teves propostes per votar. Tant de bo segueixi endavant. Una abraçada.

Marc ha dit...

Molt bona idea! Jo votaré! Però vull documentar-me abans. Sembla que tens seguidors molt espavilats...

Moroboshi ha dit...

Mmm... se m'acudeixen Akira, la de la pel·lícula dels Simpson (l'americana, amb la mà d'en Homer agafant el dònut que és l'"o" de "movie", senzill però efectiu), El meu veí Totoro o Paprika (http://tinyurl.com/5sz3f2r). No sé, ara mateix no me'n vénen més al cap. A veure què vota la gent! :)

Mònica ha dit...

David Amorós, moltes gràcies pel teu comentari! Amb quins cartells estàs pensant? Potser els que proposes els hi agrada a més gent! :)

Marc, jajaja. A comentar-se, doncs! ;)

Moroboshi, m'apunto les teves aportacions per a la possible llista! Interessants els cartells que proposes! ;)

Des del Twitter, també han fet alguna proposta:
@itsnotaphase Potser perquè la pel·li m'encanta, però jo proposo, de moment, aquest cartell! http://bit.ly/fs2c3a

Sergi ha dit...

dons a mi el cartell que m'agrada molt, es el de Soy Leyenda.
Avere quines altres idees aporta la gent

Publica un comentari a l'entrada