13 d’abr. 2011

Concurs de cartells pel "Fecinema"

Navegant per Internet descobreixes coses que fins al moment no coneixies. Això és el que em passa a mi de vegades. I les cerques, resulten del tot interessants! Conferències, concursos, premis, pàgines webs que ja no pots deixar de visitar..

L'altre dia em va tornar a passar, i vaig pensar que era ideal per comentar-ho en un post ja que unia les dues premisses del bloc : el cinema i els cartells.


Del 9 al 13 de novembre d'aquest mateix any, es celebra la XIII edició del Fecinema (Festival Internacional de Cinema Negre de Manresa).

Per aquest motiu, l'Associació del Festival de Cinema de Manresa i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'aquesta mateixa població, convoquen un concurs per dissenyar el cartell que anunciarà, el ja citat, Festival Internacional de Cinema negre.

El premi es realitza en memòria del dissenyador i cartellista de Manresa, Toni Galindo.
Es destaca que hi podrà participar qualsevol persona nacional i internacional, i tant de forma individual com conjunta.

El veredicte del jurat es farà públic la primera setmana de setembre i es lliurarà el premi (1000€ i una estatueta del Premi Placido) a la gala de clausura del Festival, el 13 de novembre.

Si voleu saber tenir més informació sobre les bases del concurs, o sobre el festival en general, podeu consultar-ho aquí.

Sempre és interessant descobrir noves coses, no creieu? :)


I A LA PROPERA ENTRADA... Noves nominacions en el nostre "repte".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada