Sobre el bloc

Benvingut/da a "Cinema en cartells".
Si has arribat fins aquí, i t'has posat a llegir aquest apartat, potser voldrà dir que has vist quelcom interessant en aquest bloc. Si és així, et convido que hi segueixis passant, per poder compartir informacions i opinions sobre el setè art, i principalment, els que fan referència als cartells de cinema.

Qui hi ha darrera d'aquest bloc?
Una noia que es diu Mònica, d'uns vint-i-tants, amb estudis de Gràfica Publicitària, i que actualment està a la recta final del Grau de Publicitat i Relacions Públiques. No és d'estranyar que m'agradin els cartells, les imatges, el cinema, les noves eines de comunicació, i que col·leccioni targetes de visita d'arreu del món.

Com ha sorgit aquest bloc?
La idea va sorgir d'un mòdul de la Universitat, i el projecte ha anat prenent vida i forma, de mica en mica. El cinema i els cartells són dues coses apassionants, i per conseqüència, resulta molt agradable dedicar el temps necessari a dues aficions.

Què hi trobaràs?
Breus anàlisis personals de cartells de cinema que desperten curiositat, que són d'actualitat o que hi tinc certa empatia i estima. Tanmateix, també hi hauran recomanacions, curiositats i informacions relacionades amb el cinema i els cartells.
Actualment, també pots ajudar-nos a crear la nostra llista personal dels millors cartells de cinema del gènere d'animació. Si vols saber més informació, llegeix aquí.

A on ens pots localitzar?
Actualment ens pots trobar a Twitter, Facebook, i a l'ànima de tot plegat; el bloc. Mònica
Cinema en cartells