28 de maig 2011

Candidats pels millors cartells d'animació (8)

Us recordo que el procés de votació es realitzarà només durant una setmana (els set dies posteriors a la publicació de candidats), i es votarà únicament a través de l'enquesta que veieu en el lateral esquerra del bloc.
Si voleu saber més informació, podeu consultar aquí.

Aquesta setmana arribem als 40 cartells! Per tant, la nostra llista particular s'acabarà d'aquí dues setmanes, quan  arribem als 50! Si voleu donar-nos propostes, endavant! Que això s'acaba!

Proposta 36: Tintin 
(proposat per "Cinema en cartells")


Proposta 37: 
A Christmas Carol
 
(proposat per "Cinema en cartells")



Proposta 38: The Prodigies 
(proposat per "Cinema en cartells")


Proposta 39: Gru - Mi villano favorito 
(proposat per "Cinema en cartells")



Proposta 40: 
Day & Night
 
(proposat per "Cinema en cartells")



I A LA PROPERA ENTRADA... Analitzarem un gran peix. Saps de què estem parlant? 

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

He votat Tintin intentant deixar de banda que m'emociona cada cop més aquest projecte, i certament és el cartell que més m'agrada dels que has posat. A més, en penombra, perquè són siluetes impossibles de no reconèixer, i tot un món als seus peus.

Per cert, sobre la de Gru, el meu dolent preferit, hi ha un altre cartell: http://sort.cat/wp-content/uploads/2011/03/gru_cartell.jpg

Moroboshi ha dit...

Ah, i sí que sé de què estàs parlant! Casualment avui al bloc Ojete Films he llegit una entrada sobre escenes tristes i sortia el final d'aquesta pel·lícula! :)

Mònica ha dit...

Moroboshi, a mi també m'emociona el projecte Tintin. Espero que no defraudi... que ja se sap! Quant tens moltes esperances en un film, a vegades te'n portes una desil·lusió.

I sobre el cartell de Gru, no el vaig trobar! Gràcies! ;)

Publica un comentari a l'entrada